Om oss

Sara CV smallSara heter jag som kör Pawfect. Jag har sysslat med hundar i många år och i 2012 tog jag examen som professionell hundinstruktör hos Irene Jarnved. Planen är att jag skall vidareutbilda mig inom hundbeteende, så att jag även kan hjälpa familjer med mer omfattande problem. Mina erfarenheter med hund kommer från 1 år om frivillig på Boulder Humane Society i Colorado, USA. I några år jobbade jag som assistent på ett Djursjukhus/pensionat i Danmark. Jag har jobbat med alla typer av hundar och har ett stort intresse för hundars beteenden. Senaste åren har jag jobbat med utbildning av vuxna och ungdommer i blant annat kundbemötande. Jag är ursprungligen från Randers i Danmark, men jag har bott i Sverige sedan 2005. Nu håller jag till i lilla Kattarp, nära Helsingborg och Ängelholm. Här bor jag med min kära sambo, våra 3 härliga barn, vår älskade sphynx katt och såklart våran underbara aussiehane, Sigur.

 

Sigur glad i sneen
Sigur är troligtvis den mest glada och sociala aussie som finns :) Han älskar allt och alla och är alltid redo för vad dagen än erbjuder oss. Sigur kommer också ifrån Danmark. Hans ”riktiga” namn är ”Strandly Gotta Love This” – och han är så sant helt omöjlig att motstå!

 

Oss
Sigur älskar att träna och vi har tränat mycket och provat på lite allt möjligt numera. Mest av allt tycker han om sök, rally och agility, så vi kommer att lägga mest fokus på det i framtiden. På fritiden hjälpar han mig med allt från att bära ut soporna till att ta av mina strumpor och plocka upp allt jag tappar på golvet. Väldigt behändigt tex under graviditet och alltid roligt för oss båda ;)