Kurser

För att du skall få mest möjligt ut av kurs hos mig så är alla kurser i mindre grupper med max 6 deltagare – lyx 🙂

Träningen hålls utomhus och teorin inomhus i Kattarp.

All träning pågår med största respekt för hunden och med fokus på att bygga upp ett positivt samarbete och ha roligt med hunden. Detta ger bästa förutsättningar för fantastiska träningsresultat samt en trevlig och välfungerande vardag tillsammans med hunden.

Skicka anmälan på mail. Skicka info om hunden, kursnamn och startdatum samt ditt namn, personnummer och kontaktinfo. Jag svarar med betalningsinfo och generell information. Jag innehar F-skattebevis.

Nedan ser du de kurser jag erbjuder nu. Listan fylls löpande på med fler. Datum för alla kurstillfällen finns i kalendern.

Valp

Valp
– På valpkursen tränar vi generell följsamhet och påbörjar vardagslydnad samt lite roliga tricks. Vi kommer även att känna på lite miljöträning och socialisering med valpen. Förutom gruppträningen ingår personlig träning (1 timme) samt en teorikväll. 6×1 timme + 1 personlig träning (1 timme) + 1 teorikväll. Pris: 1200SEK.

100_1289
Grundlydnad
– Grundlydnad är för dig som inte har gått valpkurs med hunden. Åldersgränsen mellan valp och unghund/vuxen beror på ras, så hör av dig innan anmälan, så ni hamnar på rätt kurs. 7×1 timme + 1 teorikväll. 1200SEK.

 

100_2039
Vardagslydnad

– Denna kursen är för alla som har gått valpkurs eller grundlydnad och vill bygga på mer för ett ännu bättre samarbete samt en enklare vardag. 6×1 timme. 900SEK.

 

Barn och hundProms med Bella
– Barn och hund har ofta ett helt speciellt förhållande och denna kurs är för barnen som vill träna med familjens hund. Alla barn i ålersgruppen 10-15 år är välkomna på denna kursen. Vi kommer att mixa vanlig lydnad med tricks och roliga lekar. Det är ett måste att barnet själv kan hantera hunden i koppel samt att en förälder är närvarande under kursen. 6×1 timme. 900SEK.

BarnvagnBarnvagnsträning
– Här finns det tillfälle för dig som är föräldraledig att komma iväg med båda hund och bebis. Det finns plats för vagnen och möjlighet att gå in och ta hand om barnet. Vi tränar lite roliga tricks och vad Ni känner för. Fikastund efter är inkluderat. Anmälan görs i dagarna upp till varje tillfälle som en ”semi drop-in” ordning. Pris per gång: 150SEK eller 5ggr: 600SEK eller 10ggr: 1000SEK.

InkallWillow_angel
– Trött på att hunden inte kommer direkt när du kallar? Denna kursen är bra för alla som vill sätta sitt inkall 100%. Ett stabilt inkall är blant annat bra för att kunne ge hunden mer frihet i vardagen. Vi jobbar med kontakt och motivation och lär in inkall på nytt med en visselpipa som ingår i kursavgiften. För succé är det viktigt att jobba bra på med hemläxan, men ni får planering, alla verktyg samt feedback på kurstillfällen. 6x1 timme. 900SEK.

Sigur indkald
Inkall intensivkurs

– En intensivkurs på 1 tillfälle där vi jobbar med inkall som ovan. Med hem får ni en träningsplan så ni kan fortsätta jobba med det efter kursen. 400SEK.

Nos


Nosarbete – intro

– Här provar vi på olika typer av övninger där hunden får använda nosen. 4x1 timme. 600SEK.

 

 

Kontakt_WillowBaby
Kontakt och motivation

– På denna kursen jobbar vi fokuserat på att få en kanon kontakt med hunden och att få hunden supermotiverat att jobba med oss. Det är roligt, givande och väldigt praktiskt i båda träning och vardag att ha bra kontakt och en hund som verkligen vill. 3×1 timme. 450SEK.